Werken in het buitenland

Werken in het buitenland: een avontuur

Je droomt al een hele tijd van een job in het buitenland? Gelijk heb je! Werken in het buitenland brengt heel wat voordelen met zich mee. Het is – laat ons eerlijk zijn – ook een groot avontuur. Want wat je te wachten staat, dat weet je nooit precies op voorhand.

Toch is het aangewezen om je goed voor te bereiden en niet alles zomaar aan het toeval over te laten. Laat je begeleiden in je zoektocht naar een geschikte job. Bij Chelona begeleiden wij kandidaten die op zoek zijn naar een job in Dubai.

Voordelen werken in het buitenland

De voordelen wegen sterk op tegen de nadelen. We sommen kort enkele belangrijke voordelen op.

Financieel voordeel

In wel wat landen kan je beduidend meer verdienen dan in België. Eerst en vooral omdat je in een land als Dubai bijvoorbeeld geen belasting betaalt. Heel wat werkgevers zullen je ook vergoeden voor je huurkost, je verzekeringen, je auto,… Dat is ook bijna altijd het geval in Dubai.

Persoonlijke ontwikkeling

Geef je persoonlijke ontwikkeling en je carrière een boost door een tijd in het buitenland te werken. Je leert je aanpassen, je verbreedt je horizon, je komt in nauw contact te staan met mensen uit andere culturen. Ook wat taal betreft, zal je je kennis verbreden van de taal die er gesproken wordt.

Een nieuwe cultuur leren kennen

In het buitenland werken betekent in contact komen met andere culturen. De cultuurverschillen kunnen erg groot zijn en dat kan flink wat aanpassing vragen. Maar in Dubai bijvoorbeeld zijn er heel wat expats en vind je gauw een groep gelijkgestemden en landgenoten die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Bovendien is Dubai heel westers en verschilt het leven er weinig van het leven hier.

Genieten van een beter klimaat

Als je beslist om in Dubai te gaan werken, kan je het hele jaar rond genieten van een veel beter klimaat dan hier in België. Het is bijzonder fijn om iedere dag op te staan met een stralende zon. Het geeft energie en een mentale boost.

Zelf een job zoeken in het buitenland?

Natuurlijk kan je zelf de vacatures uitpluizen op buitenlandse jobsites. Maar als je overweegt naar het buitenland te verhuizen, dan wil je toch zeker zijn van je job? Bij Chelona gaan we daarom op zoek naar de juiste job voor jou in Dubai.

We beschikken over een lokaal team dat op zoek gaat naar de beste geschikte job. Wij begeleiden je van hieruit bij je zoektocht en je sollicitatie. Zo vind je gegarandeerd de job in het buitenland die het best bij je past.

Waarom werken in Dubai?

Waarom stuurt Chelona mensen naar Dubai en zoeken we geen jobs in andere landen? Dubai is een heerlijke plek om te werken en biedt tal van voordelen voor expats. Het is een uitdagende bedrijfsomgeving waar je snel en efficiënt carrière kan maken. En er zijn natuurlijk ook tal van financiële voordelen. Daarom steekt Dubai er als werkplek voor buitenlanders met kop en schouders bovenuit. En daarom helpt Chelona jou je droomjob in Dubai te vinden!

Chelona zoekt voor jou de job in Dubai die jou
op het lijf geschreven is!
Bel 0472 73 65 99 of contacteer ons vandaag nog!

Menu