Werken in Dubai: vind je droomjob
met Chelona!

Er zijn wel honderden redenen om een job in Dubai te zoeken. Chelona helpt je met het vinden
van de job in Dubai die het best bij jou past. We gaan daarbij heel persoonlijk en nauwgezet te werk.

Taksvrij loon

Wist je dat je loon in Dubai zo goed als taksvrij is? Je staat enkel een kleine bijdrage af van +-3%. De rest van je loon is volledig vrij van belastingen. De enige verplichting die je hebt? Een rekening openen in Dubai en daarop 25% van je loon storten (om je levenskost te dekken). Met de overige 75% doe je wat je wilt. En kan je gerust op een Belgische rekening plaatsen. Het loon dat je in Dubai verdient wordt uiteraard niet in België belast!

Werkgever betaalt jouw verzekeringen en woonst

Als je als westerling in Dubai komt werken, is de kans groot dat je werkgever alle nodige verzekeringen voor jou betaalt: een ziektekostenverzekering, een hospitalisatieverzekering,…

Heb je kinderen die school lopen? De kans is heel groot dat je werkgever ook de kost van de privéschool van je kinderen op zich neemt. De meeste werkgevers voorzien je ook van een geschikte woning. Er zijn in Dubai tal van ‘compounds’ : wijken met villa’s en appartementen waar westerse expats wonen.

Snel een succesvolle carrière uitbouwen in Dubai met de hulp van Chelona

In Dubai is ‘the sky the limit’. Wil je graag je carrière snel en efficiënt uitbouwen? Dan is Dubai the place to be. Hier krijg je alle kansen als je ambitieus en gedreven bent. Chelona helpt en begeleidt je in je zoektocht naar de job in Dubai die het best bij je past. Met onze begeleiding bouw je je carrière in Dubai efficiënt en slim uit. We helpen je alvast met de beste start die je daar kan nemen.

Werken met de nieuwste technologieën

In Dubai werk je met de nieuwste technologieën. Technologie die we hier in Europa nog niet kennen en ook de komende jaren nog niet zullen gebruiken. Dat geeft jou meteen een immense voorsprong op carrièregebied.

Werken in een multiculturele omgeving

In Dubai werk je in een multiculturele omgeving. Je leert expats uit alle hoeken van de wereld kennen. Veel westerlingen, veel Belgen, maar ook heel wat mensen uit het Midden-Oosten en Aizë (India bijvoorbeeld). Dat verrijkt je leven én je loopbaan. Je leert in alle respect en verdraagzaamheid met andere culturen samenleven en samenwerken.

Een fijn leven naast het werk

In Dubai is het ook heel aangenaam leven. Je hebt er oneindig veel mogelijkheden om te  sporten, te bewegen. Je kan er luilekkeren aan het strand, rondhotsen in de woestijn in een 4×4, de andere emiraten en buurlanden bezoeken. Er is een groot aanbod aan restaurants en cafés (zelfs een Belgisch café in de soek). Je kan er echt genieten van het leven!

Zin gekregen om in Dubai te werken? Ga in zee met Chelona!

Zin gekregen om in Dubai te werken? Gelijk heb je! Wij gaan met jou op zoek naar de job die het best bij je past. Maak gebruik van onze – voor jou gratis – begeleiding en hulp. Op die manier kan je op je twee oren slapen dat je een goed contract zal afsluiten en dat wij alles voor je regelen wat administratie en permits betreft.

Zin om te werken in een van de boeiendste
plekken ter wereld?

Bel 0472 73 65 99 of contacteer ons vandaag nog!

Menu