Vacatures in Dubai: wij zoeken jou!

In tegenstelling tot andere HR- en selectiekantoren zoeken wij geen kandidaten voor jobs. Wij doen het andersom: wij zoeken voor jou het bedrijf in Dubai dat jou op het lijf geschreven is. Daarom zijn we heel benieuwd om jou te leren kennen.

De job in Dubai die bij je past

  • Wat maakt dat jij op zoek bent naar een job in Dubai?
  • Hoe zie je je carrière?
  • Welke persoonlijkheid heb je?

We willen voor jou dé job vinden in Dubai die echt bij je past in het bedrijf dat goed met  je talenten en skills matcht.

Chelona: dé partner voor je job in Dubai

Ben je op zoek naar een job in Dubai? Dan is Chelona je partner bij uitstek. Wij hebben lokaal heel wat contacten in het bedrijfsleven. Zo weten we perfect welk bedrijf welke kandidaat zoekt. Deze bedrijven brengen ons via ons lokaal team op de hoogte van hun vacatures. Zo volgen wij nauwgezet op aan welke profielen en kwalificaties er in Dubai behoefte is.

Samen op zoek naar dé vacature in Dubai die wonderwel bij je past

En hier, in België, zijn we op zoek naar jou: de gemotiveerde kandidaat die heel graag in Dubai wil werken. Samen met jou gaan we met kennis van zaken op zoek naar de vacature in Dubai die jou op het lijf geschreven is. Dat doen we aan de hand van enkele gesprekken. Wij begeleiden je van begin tot eind.

De beste match

Wij zoeken mensen met allerlei profielen. En gaan vervolgens voor jou op zoek naar de beste match. We doen dat niet snel, snel, snel. Nee, want we willen dat zowel jij als je toekomstige werkgever in Dubai volledig van elkaar overtuigd zijn. We luisteren naar jou, peilen naar je talenten en sterktes. En tegelijk verdiepen we ons ook in het bedrijf in Dubai. Welke bedrijfscultuur heerst daar, wat zoeken zij, welke skills zijn er vereist voor de werknemer die ze zoeken? En dan doen wij ons ‘werk’: de beste match maken!

Vacatures in Dubai: verschillende sectoren

In Dubai zijn er heel veel vacatures en jobs in aanbieding. De kunst is om net die job te vinden die goed bij je past. Want je verhuist niet zomaar naar de andere kant van de wereld. Dat doe je enkel voor een job die de moeite waard is! Zo zijn we op zoek naar kandidaten voor heel wat functies in verschillende sectoren:

  • medische sector
  • paramedische sector
  • financiële sector
  • onderwijs

Op zoek naar een job in Dubai?

Ben jij op zoek naar een job in Dubai? Dan willen we je graag leren kennen. In ons kantoor in Lier ontvangen we je voor een eerste gesprek. Jouw verhaal, dat willen we horen! We vinden beslist de job in Dubai die bij je past!

Zin om te werken in een van de boeiendste
plekken ter wereld?

Bel 0472 73 65 99 of contacteer ons vandaag nog!

Menu