Over ons

Chelona: HR- en selectiebureau dat net iets anders is

Chelona is een HR- en selectiebureau dat net iets anders is. Wist je dat ‘chelona’ schildpad betekent in het Grieks? De schildpad symboliseert voor ons hoe we willen werken. Een schildpad neemt er wel grondig de tijd om de weg te verkennen en de tocht ten volle te beleven. En zoals het gezegde luidt: een schildpad ziet meer van de weg dan de haas.

Kwaliteit boven snelheid

bij Chelona gaat kwaliteit boven snelheid! Chelona zorgt voor de ideale match tussen de kandidaat voor de job en het bedrijf. Omdat we er simpelweg de tijd voor nemen om die match te zoeken én te vinden.

Xanthippe Verbist: drijvende kracht van Chelona

Ik ben Xanthippe Verbist, de drijvende kracht achter Chelona. Al sedert mijn studie arbeidspsychologie en –organisatie ben ik gefascineerd door gesprekstechnieken, observatiemethodes en recruitment. Na mijn studie heb ik op verschillende HR-afdelingen van grote en kleine bedrijven gewerkt. Toen kriebelde het al om mijn eigen weg te gaan. Zo zag Chelona het levenslicht: mijn eigen HR- en selectiekantoor waarin kwaliteit en mijn passie voor mensen voorop staan!

Team van gedreven en gepassioneerde medewerkers

Samen met mijn team van al even gedreven en gepassioneerde medewerkers zoek ik voor de jou de beste job in Dubai. De ideale match vinden: dat doen we voor jou! En daar nemen we de tijd voor. Daarom is het eerste gesprek met jou zo belangrijk. Jij praat én wij luisteren. Naar jouw verhaal, je dromen en verlangens.

We willen jou leren kennen!

We kijken er echt naar uit jou te ontmoeten. Om te horen waar jouw passies en sterktes liggen, wat jou drijft om in Dubai te willen werken. Samen schrijven we het verhaal van jouw toekomst in Dubai. We zijn alvast heel benieuwd!

Samen op zoek naar de beste match

Omdat we vooral heel goed naar je luisteren, kunnen we ook die match vinden voor jou. Het ideale bedrijf dat een kandidaat als jij op het lijf geschreven is: dat zoeken we én vinden we voor jou. We begeleiden je van het eerste gesprek met ons tot je eerste dag aan het werk in Dubai… en erna. Want als je je aansluit bij de Chelonezen in Dubai vind je echt je thuis in deze bruisende stad! Welkom in Dubai!

Chelona zoekt voor jou de beste job in Dubai.
Bel 0472 73 65 99 of contacteer ons vandaag nog!

Menu