Hoe gaan we te werk voor jou?

Wij ondersteunen jou van het eerste gesprek tot je eerste dag op je nieuwe job. En  erna!

Je hoort over ons of je vindt ons via onze website… en je bent heel erg geïnteresseerd. Je stuurt ons een mail via ons contactformulier of je belt ons op. We maken kort kennis aan de telefoon en maken een afspraak voor een uitgebreid, vrijblijvend gesprek.

Jouw verhaal en jouw wensen!

Jij bent de spil van ons verhaal. En daarom luisteren we eerst en vooral naar jou! We peilen naar je dromen en verlangens. We praten over je talenten en sterktes, maar evenzeer over zaken waarin je nog kan groeien en verbeteren. Daarna maken we een rapport op. Uiteraard gaan we met al jouw gegevens heel vertrouwelijk om.

We gaan op zoek naar jouw ultieme job in Dubai

Op basis van dat rapport gaan we in Dubai met onze plaatselijke agenten op zoek naar jouw ultieme job. Ons plaatselijk team heeft nauwe contacten met bedrijven en medische instellingen en peilt naar hun verwachtingen omtrent de ideale kandidaat voor de job.

Jij  kiest de vacature(s) in Dubai die jou het meest aanspreken

Als wij – na een intensieve zoektocht – uitgaan van een match tussen jou en een bedrijf, instelling, ziekenhuis, school, … dan leggen we jou de vacature(s) voor. Jij kiest er die uit  die jou het meest aanspreken. We laten die keuze volledig aan jou over. Tenslotte ben jij diegene die in Dubai gaat werken.

Gesprekken met je toekomstige werkgever

Daarna stel jij je kandidaat voor de functie(s) die je uitgekozen hebt. Er volgen enkele gesprekken via Skype met je mogelijk toekomstige werkgever. Jullie leren elkaar beter kennen en ontdekken zo of er een match is. Is die er en besluit jij om de uitdaging aan te gaan, dan stelt het bedrijf in samenspraak met jou en met ons het contract op. Zo weet jij perfect welke voorwaarden er afgesloten worden en wat je kan verwachten in Dubai. We spreken een datum af van vertrek.

Chelona helpt je met alle administratie en regelingen voor je vertrek

Chelona brengt samen met jou ook alle paperassen in orde en helpt je met de juiste documenten, visa, regelingen voor je verhuis naar Dubai. Op geen enkel ogenblik sta je er alleen voor. Wij zijn er altijd om je te helpen bij alle administratie en regelgeving die erbij komt kijken. Een echte geruststelling…

Chelona begeleidt je in Dubai bij je contractondertekening en je eerste dagen op het werk

En dan is het zover… Je reist naar Dubai en in Dubai wordt je hartelijk verwelkomd door onze plaatselijke agent. Hij ontvangt je met open armen en maakt je wegwijs in Dubai. Hij gaat met je mee op je eerste dag, is erbij als jij je contract ondertekent en hij laat je je woonst zien. Op geen enkel moment moet je het alleen zien te rooien. Ook ter plaatse begeleiden en helpen wij jou met de praktische kant.

Wij zijn er voor jou… ook na je eerste werkdag!

En ook na je eerste dagen in Dubai en op het werk zijn wij er voor jou! We nodigen je uit op onze maandelijkse bijeenkomst van Chelonezen in Dubai. Je bent van harte welkom om kennis te maken met je kompanen. Zo kan je ervaringen uitwisselen, tips geven aan elkaar en Belgen in Dubai leren kennen. En mocht je toch nog hulp willen bij bepaalde zaken, dan staan wij altijd voor je klaar. We hebben ook nauwe contacten met de Belgische ambassade en die contacten kunnen we op elk ogenblik aanspreken. Chelona is er voor jou!

Chelona zoekt voor jou de beste job in Dubai.
Bel 0472 73 65 99 of contacteer ons vandaag nog!

Menu